Alexandrova Rozhledna / Alexandrova Rozhledna Oteviraci Doba Vstupne Info Foto Pocasi : Nejlepší ubytování alexandrova rozhledna vyberte si z největší nabídky až 26 ověřených ubytováni rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu ubytování alexandrova rozhledna.. Alexandrova rozhledna (cs) observation tower (en); Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. Alexandrova rozhledna is a locality in south moravia. M.) na zalesněné stráni malebného údolí řeky svitavy nad městem. M.) je volně přístupná rozhledna nad adamovem v moravském krasu.

Byla postavena v roce 1887 rakouským turistickým klubem na místě původního dřevěného altánu, který pomalu dosluhoval. Poté rozhledna chátrala a v roce 2007 byla pro nebezpečnost pro veřejnost uzavřena. Rozhledna, která stojí v nadmořské výšce 496 metrů, je vysoká 16 metrů. Chcete si užít krásný výhled a být zase chvíli „nad věcí? Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce.

Alexandrova Rozhledna 3 Tips From 251 Visitors
Alexandrova Rozhledna 3 Tips From 251 Visitors from fastly.4sqi.net
Dostupné pouze pěšky celý rok. Po zdolání 75 schodů se dostaneme na. Jedná se o kamennou rozhlednu v nadmořské výšce 496 m.n.m. Alexandrova rozhledna is situated east of adamov. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. Alexandrova rozhledna po rekonstrukci v roce 2009. Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice.

Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce.

Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce. Alexandrova rozhledna is situated east of adamov. Alexandrova rozhledna se dočkala slavnostního otevření 16. Rozhledna, která stojí v nadmořské výšce 496 metrů, je vysoká 16 metrů. Alexandrova rozhledna po rekonstrukci v roce 2009. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. Pár metrů od rozhledny se nachází i stejnojmenné turistické rozcestí. Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen. Itras > katalog > alexandrova rozhledna. Její původní, kamenná základna byla navýšena o osm metrů a vegetace bránící výhledu byla vykácena. M.) je volně přístupná rozhledna nad adamovem v moravském krasu. Alexandrova rozhledna adamov is situated southwest of josefov.

Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce. Chcete si užít krásný výhled a být zase chvíli „nad věcí? Rozhledna, která stojí v nadmořské výšce 496 metrů, je vysoká 16 metrů. M.) je volně přístupná rozhledna nad adamovem v moravském krasu. Po zdolání 75 schodů se dostaneme na.

Alexandrova Rozhledna Oteviraci Doba Vstupne Info Foto Pocasi
Alexandrova Rozhledna Oteviraci Doba Vstupne Info Foto Pocasi from turistickyatlas.cz
Po zdolání 75 schodů se dostaneme na. Alexandrova rozhledna po rekonstrukci v roce 2009. Jedná se o kamennou rozhlednu v nadmořské výšce 496 m.n.m. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce. Dostupné pouze pěšky celý rok. Pár metrů od rozhledny se nachází i stejnojmenné turistické rozcestí. Tato 18metrová rozhledna nad adamovem stojí na základech dřívější kamenné rozhledny a skýtá skvělý kruhový rozhled.

Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen.

Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. Alexandrova rozhledna was merged with this page. Alexandrova rozhledna se dočkala slavnostního otevření 16. Alexandrova rozhledna adamov is situated southwest of josefov. Rozhledna se nachází 520 m n.m. Její původní, kamenná základna byla navýšena o osm metrů a vegetace bránící výhledu byla vykácena. Alexandrova rozhledna from mapcarta, the open map. Rozhledna, která stojí v nadmořské výšce 496 metrů, je vysoká 16 metrů. Přístup z adamova po turistické značce od zastávky čd adamov zastávka. Chcete si užít krásný výhled a být zase chvíli „nad věcí? Tato 18metrová rozhledna nad adamovem stojí na základech dřívější kamenné rozhledny a skýtá skvělý kruhový rozhled. Nejlepší ubytování alexandrova rozhledna vyberte si z největší nabídky až 26 ověřených ubytováni rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu ubytování alexandrova rozhledna.

Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen. Rozhledna se nachází 520 m n.m. Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce. Rozhledna, která stojí v nadmořské výšce 496 metrů, je vysoká 16 metrů. Alexandrova rozhledna is situated east of adamov.

Tip Na Vylet Alexandrova Rozhledna Vyletnik Cz
Tip Na Vylet Alexandrova Rozhledna Vyletnik Cz from www.vyletnik.cz
Alexandrova rozhledna was merged with this page. Jedná se o kamennou rozhlednu v nadmořské výšce 496 m.n.m. Po zdolání 75 schodů se dostaneme na. Itras > katalog > alexandrova rozhledna. Rozhledna se nachází 520 m n.m. Pro zadání termínu a zobrazení odpovídajících cen. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. M.) na zalesněné stráni malebného údolí řeky svitavy nad městem.

Alexandrova rozhledna adamov is situated southwest of josefov.

Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice nad svitavou, na původním místě zaniklého dřevěného vyhlídkového pavilonu. Alexandrova rozhledna from mapcarta, the open map. Tato 18metrová rozhledna nad adamovem stojí na základech dřívější kamenné rozhledny a skýtá skvělý kruhový rozhled. Kamenná rozhledna s výhledem na pálavu, někdy také nazývaná alexandrovka, se nachází na okraji chko moravský kras u města adamov ve výšce. Alexandrova rozhledna is a locality in south moravia. M.) je volně přístupná rozhledna nad adamovem v moravském krasu. Byla postavena v roce 1887 rakouským turistickým klubem na místě původního dřevěného altánu, který pomalu dosluhoval. Jedná se o kamennou rozhlednu v nadmořské výšce 496 m.n.m. Přístup z adamova po turistické značce od zastávky čd adamov zastávka. Alexandrova rozhledna se nachází nad údolím řeky svitavy u adamova. Rozhledna, která stojí v nadmořské výšce 496 metrů, je vysoká 16 metrů. Rozhledna alexandrovka, jak se jí také lidově říká, stojí na kopci špičák (496 m n. Alexandrova rozhledna (cs) observation tower (en);

Nejlepší ubytování alexandrova rozhledna vyberte si z největší nabídky až 26 ověřených ubytováni rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu ubytování alexandrova rozhledna alexandrova. Alexandrova rozhledna je kamenná stavba, která se tyčí nad adamovským údolím na západním výběžku hřbetu nad střelčím (527 m) v moravském krasu, na severozápadě katastru obce babice.